De Kostuumfabriek geeft naailes in Zwolle. In het eigen atelier aan Alm 6 zijn er per keer vier mensen van harte welkom. De bedoeling is dat je je eigen naaimachine meeneemt, die ken je het beste en hiermee kun je ook thuis aan de slag. In de naailessen gaan we werken met patronen. Meerdere jaargangen KnipMode liggen ter inzage. Je mag alle patronen overnemen die je leuk vindt. Mocht je zelf patronen hebben dan is dat ook prima. Daarna help ik je bij het op stof leggen van de patronen, het knippen en natuurlijk het in elkaar naaien van de werkstukken. Meestal is het mogelijk om in 8 lessen een kledingstuk te naaien.

De lessen gaan door als er 3  aanmeldingen zijn. Op de naailessen zijn de algemene voorwaarden van toepassing.

De lessen worden gegeven op:

Maandagavond van 18.30 tot 21.30 uur (gaat door)

Dinsdagavond van 18.30 tot 21.30 uur

Woensdagavond van 18.30 tot 21.30 uur

Dinsdagochtend van 9.00 tot 12.00 uur.

Op maandag 10 september beginnen de lessen weer. Je kunt je nu al inschrijven.

 

Locatie: Alm 6 in Zwolle.

De lessen worden wekelijks gegeven met uitzondering van de schoolvakanties. De blokken van 8 of 16 lessen dienen aansluitend gevolgd te worden.

Er is een strippenkaart verkrijgbaar. Kosten: € 190,- voor 8 lessen van 3 uur. Je kunt dan op afspraak komen (binnen de naailestijden) wanneer je wilt. De kaart moet binnen één jaar gebruikt worden.

Kosten:

8 lessen van 3 uur € 170,-

16 lessen van 3 uur € 320,-

strippenkaart 8 lessen van 3 uur € 190,-

huur van een naaimachine per les € 2,-

Wanneer je een nieuwe cursist aanmeld krijg je een waardebon van € 15,-. Deze kun je besteden als korting op je volgende cursus, op een workshop of op je fournituren in het atelier.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *