Algemene voorwaarden

Naaicursus

De cursus vindt plaats in mijn atelier aan Kerkslagen 5, 8144 RD Lierderholthuis, Nederland. Parkeerplaatsen zijn gratis en binnen 100 meter van het atelier.

De bedoeling is dat je je eigen naaimachine meeneemt. Deze ken je goed en hiermee kun je ook thuis aan de slag.

Daarnaast is het fijn als je alle spullen bij je hebt als: patroonpapier, potlood, papierschaar, stofschaar, meetlint, spelden, tornmesje, stof en garen. Spoeltjes, voetjes en accessoires van je naaimachine.

Patroonbladen als KnipMode en Burda mag je altijd gratis van mij gebruiken. In de les mag je alle patronen overnemen die je wilt. De bladen worden buiten de les niet uitgeleend.

Gebruik van machines (waaronder maar niet uitsluitend; strijkbout) van de Kostuumfabriek zijn voor eigen risico.

Voor aanvang van de blokken van 12 lessen ontvang je van mij een factuur. Deze moet je binnen 14 dagen overmaken op mijn bankrekeningnummer wat op de factuur staat of contant de eerste les voldoen. Wanneer je, na overleg, niet op tijd betaald hebt, ben ik genoodzaakt je niet meer toe te laten in de lessen.

De workshops moeten voor aanvang betaald zijn.

Kostuums

De kostuums worden gemaakt met de grootste zorg en aandacht.

Nadat er een idee gelanceerd en besproken is wordt er een offerte gemaakt. Deze is geheel vrijblijvend en 14 dagen geldig.

Nadat er per mail of in het atelier een akkoord is gegeven op de offerte stuur ik de factuur en zie graag de helft van het afgesproken bedrag op mijn rekening. Zodra het geld binnen is begin ik aan de opdracht.

Er wordt volgens afspraak een kostuum gemaakt en geleverd. Wanneer de klant tevreden is mag het kostuum worden opgehaald wanneer het gehele bedrag is voldaan.

De klant is verplicht om het kostuum te inspecteren voordat het meegaat. Daarna is het risico voor de klant. Mochten er onzichtbare gebreken aan het licht komen, dan is er zeker overleg mogelijk.

Wanneer de klant zelf materialen aanlevert is het risico voor de klant als hier iets niet goed mee gaat. Bijvoorbeeld verkleuren, erg slijten of slecht te verwerken.

Wasvoorschriften worden bij aflevering meegegeven.