Naailessen

De lessen vinden plaats in mijn atelier aan Alm 6, 8032 BL te Zwolle. Parkeerplaatsen zijn gratis en binnen 100 meter van het atelier.

De bedoeling is dat je je eigen naaimachine meeneemt. Deze ken je goed en hiermee kun je ook thuis aan de slag.

Daarnaast is het fijn als je alle spullen bij je hebt als: patroonpapier, potlood, papierschaar, stofschaar, meetlint, spelden, tornmesje, stof en garen. Spoeltjes, voetjes en accessoires van je naaimachine.

Patroonbladen als KnipMode en Burda mag je altijd gratis van mij gebruiken. In de les mag je alle patronen overnemen die je wilt. De bladen worden niet uitgeleend.

Gebruik van strijkbout en machines van de Kostuumfabriek zijn voor eigen risico.

Voor aanvang van de blokken van 8 lessen ontvang je van mij een factuur. Deze mag je binnen 14 dagen overmaken op mijn bankrekeningnummer of contant de eerste les voldoen. Wanneer je, na overleg, niet op tijd betaald hebt, ben ik genoodzaakt je niet meer toe te laten in de lessen.

Mocht je een les niet kunnen, dan moet je dat voor aanvang van de les even melden. Per app, telefoon of mail. Je mag de les altijd inhalen op een ander tijdstip, maar wel binnen het blok van 8 lessen. Dat mag dus eerder of later dan de gemiste les zijn. Wanneer je je niet afmeld, vervalt je les. Overleg is altijd mogelijk. De inhaalmogelijkheden zijn op tijden dat de lessen plaatsvinden (zie pagina Naailessen). Mocht je niet in de mogelijkheid zijn om de lessen in te halen binnen de gestelde tijd, dan vervallen de lessen.

Kostuums

De kostuums worden gemaakt met de grootste zorg en aandacht.

Nadat er een idee gelanceerd en besproken is wordt er een offerte gemaakt. Deze is geheel vrijblijvend en 14 dagen geldig.

Nadat er per mail of in het atelier een akkoord is gegeven op de offerte, ga ik aan de slag.

Er wordt volgens afspraak een kostuum gemaakt en geleverd. De factuur wordt gedateerd op de afleverdatum. Wanneer de klant tevreden is moet de factuur binnen 14 dagen betaald worden.

De klant is verplicht om het kostuum te inspecteren voordat het meegaat. Daarna is het risico voor de klant. Mochten er onzichtbare gebreken aan het licht komen, dan is er zeker overleg mogelijk.

Wasvoorschriften worden bij aflevering meegegeven.