Naaicursus

Naaicursus

De Kostuumfabriek geeft naaicursus in Lierderholthuis, dit pittoreske plaatsje ligt 10 km. onder Zwolle. In het eigen atelier aan Kerkslagen 5 zijn er per keer maximaal 6 mensen van harte welkom.

De bedoeling is dat je je eigen naaimachine meeneemt, die ken je het beste en hiermee kun je ook thuis aan de slag. In de naaicursus gaan we werken met patronen. Meerdere jaargangen KnipMode liggen ter inzage. Je mag alle patronen overnemen die je leuk vindt. Mocht je zelf patronen hebben dan is dat ook prima. Daarna help ik je bij het op stof leggen van de patronen, het knippen en natuurlijk het in elkaar naaien van de werkstukken. Ik ben gediplomeerd coupeuse met ruim 40 jaar naai-ervaring. Patronen kan ik op jou eigen maten tekenen en/of veranderen. De naaitechnieken die ik je kan leren zijn deels uit de boeken (zoals het hoort) en deels uit ervaring (zodat het iets sneller of gemakkelijker kan).

De cursus gaat door als er 3 aanmeldingen zijn. Op de naaicursus zijn de algemene voorwaarden van toepassing.

Zolang er plaats is kun je je opgeven via info@dekostuumfabriek.nl of via de knop hiernaast. Je mag een les inhalen binnen de data van het blok op de tijden dat er les wordt gegeven. Ook is er een mogelijkheid voor een strippenkaart.

Wanneer je een nieuwe cursist aanmeld krijg je een waardebon van € 15,-. Deze kun je besteden als korting op je volgende cursus, op een workshop of op je fournituren in het atelier.

 

De naaicursus wordt gegeven in Het Atelier, meer weten over deze locatie? Klik dan hier!

Informatie tijden en prijzen

Prijs:
€425,- per blok van 12 lessen van 3 uur.

Maandochtend 09:00 – 12:00
Maandagavond 19:00 – 22:00
Dinsdagavond 19:00 – 22:00

Locatie: Kerkslagen 5, 8144 RD Lierderholthuis

Aanmelden

Wat mensen er van vinden

Ik wou heel graag leren kleding naaien voor onze dochter omdat ze nogal smal is waardoor de standaard kleren niet altijd mooi vallen. Naaicursus was voor mij een stap te ver, ik had het gevoel dat daar vooral “oudere” vrouwen zaten en ik daar echt buiten de doelgroep zou vallen. Ik heb toen geprobeerd via YouTube het mezelf aan te leren echter merkte ik dat ik juist de begeleiding en net even die vraag kan stellen als je toch vast loopt miste. Ik ben over de drempel heen gestapt en heb gekozen om bij Vera les te gaan nemen omdat ik daar goede verhalen over had gehoord. Ik kan nu zeggen dat ik juist dit nodig had om de handigheid in het naaien en het alleen aan durf om nu ook thuis makkelijk zelfstandig aan de slag te gaan. En het leukste is dat het een super leuk klein groepje is met stuk voor stuk jonge dames!

Miranda Dekker