Het atelier

Sinds 18 september 2021 is de Kostuumfabriek verhuist. We zitten in een boerderijtje in Lierderholthuis, een plaatsje 10 km onder Zwolle, vlak bij Heino. De “Deel” is prachtig verbouwt tot groot atelier. Een groot gedeelte voor de naai-cursussen en workshops, een bijzondere opslag door middel van verlaagde plafonds, flexibele kniptafels en een gezellige koffiecorner. Het is een ruim en stoer atelier geworden in een rustgevende omgeving, waar we met veel plezier werken.

Het was een behoorlijke verbouwing waarbij het begon als een varkens- en kippenstal. Alles is aangepakt, van vloer tot plafond, van electra tot licht. Eerst zijn de gierkelders gevuld en afgedicht, daarna is er een nieuwe vloer op gekomen met vloerverwarming.

Nadat deze droog was, zijn alle muren aangekleed en is de ruimte volledig ingericht met veel werkplekken en ruimte voor de cursussen en workshops.

Het Atelier is nu een prachtige ruimte waar ik met veel plezier mijn werk uitoefen. Mocht je meer willen weten, over mijn werk of vragen hebben over de verbouwing? Neem gerust even contact op!

 

Over mij en over mijn werk verscheen een leuk artikel in weekblad ‘In de Buurt’. Klik hier om het te lezen!