Kostuums

De Kostuumfabriek maakt kostuums in opdracht. Voor theater, het hogere segment carnaval, promotiedoeleinden en filmproducties. De creaties zijn ook heel geschikt voor gelegenheden waar je geen standaard kleding voor kunt kopen. Bijzondere bruiloften, thema-feesten, attractieparken en animatieteams. Maar ook Steampunk, Larp, Stripfiguren en Fantasy-fairs zijn bij de Kostuumfabriek aan het goede adres. Er kan met veel verschillende materialen worden gewerkt. Voornamelijk stof, maar ook leer, foam, schuimrubber, zeil, hout en kunststof. Ik ben gediplomeerd coupeuse en kan alle patronen zelf tekenen, daarnaast ben ik heel creatief en kan goed met de klant meedenken.

Wat mensen er van vinden:

" Vera kan niet alleen een unieke outfit maken die precies past bij mij,
maar is ook super fijn om mee samen te werken.
Ze weet goed wat past bij een artiest en staat altijd open om met haar creativiteit
uitdagende idee├źn concreet te maken."

Joris de Graaff

Ik kon onze oude de Waard tent niet zomaar weggooien. Vera begreep precies wat mijn bedoeling was en had zich ook al heel snel een beeld gevormd van wat bij mijn moeder zou passen. Mijn moeder was tot tranen toe geroerd toen ze haar tas kreeg op haar verjaardag. Ze vond hem echt prachtig qua ontwerp! Er zitten zoveel kleine details van de tent in die ze herkent.
Dank je wel Vera, dat je dit mogelijk hebt gemaakt!

Yvonne Matser-van 't Oever

Wat zijn mijn adjes en ik (Prins Boudewijn) ontzettend trots op onze kleding!
Ik ken Vera al heel lang en toen ik gevraagd werd om prins te worden bij de C.v de Gleuvenskoevers heb ik Vera gebeld. Ik had al een idee en zij heeft dat omgezet in een fantastische Prinsenmantel met gilet.Vera is echt een vakvrouw met oog voor details. Nogmaals dank voor onze prachtige kostuums!

Prins (carnaval) Boudewijn

Wat kan ik voor jou maken?

Contact opnemen