Kostuums

De Kostuumfabriek maakt kostuums in opdracht. Voor theater, het hogere segment carnaval, promotiedoeleinden en filmproducties. De creaties zijn ook heel geschikt voor gelegenheden waar je geen standaard kleding voor kunt kopen. Bijzondere bruiloften, thema-feesten, attractieparken en animatieteams. Maar ook Steampunk, Larp, Stripfiguren en Fantasy-fairs zijn bij de Kostuumfabriek aan het goede adres. Er kan met veel verschillende materialen worden gewerkt. Voornamelijk stof, maar ook leer, foam, schuimrubber, zeil, hout en kunststof. Ik ben gediplomeerd coupeuse en kan alle patronen zelf tekenen, daarnaast ben ik heel creatief en kan goed met de klant meedenken.

Presentatie van Prins Michel met zijn adjudant Chris van de Gleuvenskoevers 2023. Zij hebben gekozen voor de Ierse stijl met een klaverblad achter op de cape. Ze houden erg van Iers bier! De traditionele steek is met een knipoog gebruikt in combinatie met een hoge hoed.

Heks Duvessa & Prinses Duvessa gespeeld door Iris Kersten (Theatermaker)

De Dansmariekes van de Gleuvenskoevers uit Zwolle. Deze 10 meisjes dansten de sterren van de hemel!

De broek was het enige onderdeel wat deze dame niet kon vinden. Daarom mocht ik deze bijzondere broek maken voor het Larp weekend. Op maat gemaakt en voorzien van een staartje aan de achterkant.

Narrenmuts voor de Zwolse Zot

Mascotte kostuums gemaakt voor de beurs waar afvalverwerkingsbedrijf Renewi een stand had.

Bruid Natasja had een prachtige Vintage bruidsjurk gevonden. Helaas paste deze niet helemaal perfect. De achterkant is voorzien van een extra bies van stof uit de rok, met de originele knoopjes er weer op. De voorkant is aangepast zodat deze mooi om Natasja’s lichaam valt

Wat mensen er van vinden:

" Vera kan niet alleen een unieke outfit maken die precies past bij mij,
maar is ook super fijn om mee samen te werken.
Ze weet goed wat past bij een artiest en staat altijd open om met haar creativiteit
uitdagende ideeën concreet te maken."

Joris de Graaff

Ik kon onze oude de Waard tent niet zomaar weggooien. Vera begreep precies wat mijn bedoeling was en had zich ook al heel snel een beeld gevormd van wat bij mijn moeder zou passen. Mijn moeder was tot tranen toe geroerd toen ze haar tas kreeg op haar verjaardag. Ze vond hem echt prachtig qua ontwerp! Er zitten zoveel kleine details van de tent in die ze herkent.
Dank je wel Vera, dat je dit mogelijk hebt gemaakt!

Yvonne Matser-van 't Oever

Wat zijn mijn adjes en ik (Prins Boudewijn) ontzettend trots op onze kleding!
Ik ken Vera al heel lang en toen ik gevraagd werd om prins te worden bij de C.v de Gleuvenskoevers heb ik Vera gebeld. Ik had al een idee en zij heeft dat omgezet in een fantastische Prinsenmantel met gilet.Vera is echt een vakvrouw met oog voor details. Nogmaals dank voor onze prachtige kostuums!

Prins (carnaval) Boudewijn

Wat kan ik voor jou maken?

Contact opnemen