Er kan borduurwerk gemaakt worden, zoals letters op handdoeken en kant-en-klare illustraties. Tevens is er de mogelijkheid om logo’s te digitaliseren en te borduren.

De Kostuumfabriek kan handdoeken met je naam, bloemen op je colbertje of stoere tekens op je spijkerbroek borduren. Je mag zelf je eigen ondergrond, zoals een handdoek, slabbetje of kledingstuk mee nemen. Je kunt je eigen kleur kiezen en er zijn tientallen lettertypes mogelijk.

Logo’s borduren.
Je eigen afbeelding of logo kan gedigitaliseerd worden. Dit is puur handwerk en kost veel tijd. Wel fantastisch om te doen! Kosten vanaf € 200,- voor het eenmalig aanmaken van je logo. Daarna vanaf € 10,- per stuk borduren, exclusief ondergrond.

Meubels & kussens bekleden
Zou jij ook graag die fijne stoel, dat bankje van oma of je caravankussens een nieuw leven willen geven?

De Kostuumfabriek kan allerlei hoezen voor je verzorgen. Jij mag de stof uitzoeken en ik maak jou geliefde item weer helemaal up-to-date.

Prijs voor een kussenhoes met rits vanaf € 55,- exclusief materiaal. Een stoel bekleden kan vanaf € 250,-.

Stoel rose

Momenteel ben ik erg bezig met Up-cycling. De workshop Up-cycling wordt gegeven in blokjes van een half uur. Je neemt je kleding mee die je niet (zo vaak) draagt. We gaan kijken waarom je het niet draagt en wat we er aan kunnen veranderen zodat het weer hip wordt. Wanneer je met meer mensen komt, heb je elk een half uur. Met z’n tweeën dus een uur, waarbij de een kan omkleden en de ander advies krijgt. Maximaal zes personen. De kosten zijn € 25,- per persoon. Deze workshop kan bij jou thuis of bij mij in het atelier, Kerkslagen 5 in Lierderholthuis. Reiskosten zijn € 0,80 per km.

Wat ook mogelijk is met Up-cycling is bijvoorbeeld van iets ouds iets anders en nieuws maken. Van een oude sjaal een kussenhoesje, van een oude tent een leuke tas of van oude leren stoelbekleding een boekomslag.