De Kostuumfabriek geeft naailes in Zwolle. In het eigen atelier aan Alm 6 zijn er per keer vier mensen van harte welkom. De bedoeling is dat je je eigen naaimachine meeneemt, die ken je het beste en hiermee kun je ook thuis aan de slag. In de naailessen gaan we werken met patronen. Meerdere jaargangen KnipMode liggen ter inzage. Je mag alle patronen overnemen die je leuk vindt. Mocht je zelf patronen hebben dan is dat ook prima. Daarna help ik je bij het op stof leggen van de patronen, het knippen en natuurlijk het in elkaar naaien van de werkstukken. Ik ben gediplomeerd coupeuse met ruim 40 jaar naai-ervaring. Patronen kan ik op jou eigen maten tekenen en/of veranderen. De naaitechnieken die ik je kan leren zijn deels uit de boeken (zoals het hoort) en deels uit ervaring (zodat het iets sneller of gemakkelijker kan). 

De lessen gaan door als er 3  aanmeldingen zijn. Op de naailessen zijn de algemene voorwaarden van toepassing.

De lessen worden gegeven op:

Maandagavond van 19.00 tot 22.00 uur. Via de Volks Universiteit bij Cibap. VOL

Om de week op dinsdagavond van 18.30 tot 21.30 uur.

Elke week op donderdagochtend van 9.00 tot 12.00 uur.

 

Je kunt op elk moment instromen.

 

Locatie: Alm 6 in Zwolle.

De lessen worden wekelijks gegeven met uitzondering van de schoolvakanties. De blokken van 12 lessen dienen aansluitend gevolgd te worden.

Kosten:

12 lessen van 3 uur € 375,-

6 lessen van 3 uur om de week € 187,50

12 lessen van 3 uur op aanvraag (strippenkaart), binnen een jaar te gebruiken € 420,-

Wanneer je een nieuwe cursist aanmeld krijg je een waardebon van € 15,-. Deze kun je besteden als korting op je volgende cursus, op een workshop of op je fournituren in het atelier.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *